Even leken de coronamaatregelen roet in het eten te gooien. Maar met een unieke editie kan hét wandelfeest voor kinderen toch doorgaan. Tussen 29 maart en 30 juni 2021 kunnen zij in Vaassen hun eigen Avond4daagse lopen. Volledig coronaproof organiseert Speeltuin-wijkvereniging de Kouwenaar  samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes deze bijzondere editie. Met een speciale app lopen de wandelaars hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop wacht de officiële Avond4daagse medaille die uitgereikt wordt bij speeltuinvereniging “De Kouwenaar” aan de Woestijnweg 61.

Na inschrijving kunnen deelnemers gebruik maken van de Avond4daagse-module in de app eRoutes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn zogenaamde ‘ronde routes’, dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers lopen. En verrast ze onderweg met leuke berichten!

Om te voorkomen dat veel kinderen tegelijk lopen, kunnen deelnemers wandelen tussen 29 maart en 30 juni 2021. Om er wel een prestatie van te maken, moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Inschrijven is mogelijk vanaf 29-03-2021  via  www.avond4daagse.nl/deelnemers/avond4daagse-home-edition Hierbij ontvang je de lokale inschrijflink voor jouw Avond4daagse – Home Edition.

https://www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/vaassen

 Via deze link komen deelnemers terecht op het lokale inschrijfformulier dat we voor je maakten en kunnen zij zich inschrijven voor jouw plaatselijke Avond4daagse – Home Edition. Tussen 29 maart en 30 juni 2021 kunnen zij in Vaassen hun eigen Avond4daagse lopen. Volledig coronaproof organiseert Speeltuin-wijkvereniging de Kouwenaar  samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes deze bijzondere editie. Met een speciale app lopen de wandelaars hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop wacht de officiële Avond4daagse medaille die uitgereikt wordt bij speeltuinvereniging “De Kouwenaar” aan de Woestijnweg 61. Deelname kost €6,50. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. En de welverdiende Avond4daagse medaille ontvang je bij Speeltuinvereniging de Kouwenaar. Voor informatie bel gerust naar Speeltuin-Wijkvereniging de Kouwenaar, tel. 0578-574117