Op zaterdag 17 en zondag 18 oktober as. is in Kunstkamer Vaassen heel veel grafiek te zien. Op lange witte tafels is dan in de kunstkamer een groot overzicht aanwezig van lino’s, etsen, zeefdrukken, hoogdruk op handgeschept papier en litho’s; met grote en veel kleine formaten.
Welke kunstenaars exposeren hun grafische werk: Hans Bode, Adri Frigge, Yvonne Struys, Wim van Willegen en Gijs Voskuijl.

Wat is er tijdens deze grafiekdagen te zien:
Hans Bode maakte prachtige lino’s over Japan en liet zich onder meer inspireren door oude volksvertellingen, vogels en natuurimpressies. In de etsen en zeefdrukken van Adri Frigge is een grote liefde voor de muziek te zien, terwijl Wim van Willegen in zijn zeefdrukken mooie visuele impressies geeft van Goedereede, Hellevoetsluis, Ouddorp en de Erasmusbrug in Rotterdam.

Yvonne Struys toont o.a. prachtige beelden van IJsland (pigmenten en inkt).
De litho’s (steendruk) van de beroemde Rotterdamse tekenaar Gijs Voskuijl geven intieme herinneringen van Harderwijk weer.

Kunstkamer Vaassen is tijdens deze speciale grafiekdagen op 17 en 18 oktober as. geopend van 12.00 tot en met 16.00 uur.
Adres: de ingang van de kunstkamer bevindt zich in de Torenstraat, tegenover nr. 35.
(Het is een wit hoekpand, gelegen op de kruising van het ter Heerdtspad (nr. 14) en de Torenstraat, in het centrum van Vaassen/bij supermarkt Deka)

Voor meer informatie: