Vanaf 4 januari 2020 kan er bij de Albert Heijn in Vaassen gratis gespaard worden voor een nieuwe pauk voor het Vaassen Fanfare Corps waarbij u tevens kans maakt op leuke prijzen.

 Het VFC en de Albert Heijn in Vaassen slaan de handen ineen voor een leuke spaaractie. Het VFC zal gaan sparen voor een nieuwe ‘pauk’, een slagwerkinstrument dat in het A-orkest gebruikt gaat worden.

Daarnaast gaat het u in januari wellicht opvallen dat het VFC een ander logo en een andere huisstijl krijgt, wat tevens gekoppeld is aan deze actie.

Bij de aankoop van boodschappen ontvangt u als klant zegels, welke op een spaarkaart geplakt kunnen worden. Een volle spaarkaart kunt u inleveren in een grote ton die bij de informatiebalie staat. Uit de ingeleverde spaarkaarten wordt elke week een winnaar getrokken en deze winnaar ontvangt een leuke prijs. De voortgang van de spaaractie zal op een ludieke manier zichtbaar zijn in de Albert Heijn Vaassen.

De spaaractie zal feestelijk en muzikaal geopend worden door het Vaassens Fanfare Corps op zaterdag 4 januari 2020 om 11.00 uur. Het Vaassens Fanfare Corps trommelt iedereen op mee te sparen voor een nieuwe pauk.

Kijk voor meer informatie over deze actie op de diverse sociale media van het Vaassens Fanfare Corps of de Albert Heijn Vaassen. Hier zal spoedig meer informatie verschijnen.