Song and Relation op TV in het programma ZING!

door | jun 12, 2023 | Nieuws

Foto: Song and Relation met de “publieksopwarmer” van het programma

Het koor Song and Relation van Zangvereniging Zang & Vriendschap uit Emst is de laatste maanden hard aan het repeteren geweest. Op 3 juni heeft het koor samen met het nieuwe koor van de vereniging, “Vocalgroup Next!”, meegedaan aan het Korenfestival Amusing Hengelo in Hengelo(ov.). Een fantastisch muzikaal korenevenement in de stad. Tevens waren de repetities ook vooral bedoeld ter voorbereiding van de auditie voor het tv-programma  ZING! van de EO.

In ZING! wordt gezocht naar de beste zanggroep van Nederland en Song and Relation is verkozen hier aan mee te doen! De koren die na de auditeronde doorgaan in het programma worden gecoacht door een mentor om nog beter te worden. Alle zangstijlen mogen meedoen. Tania Kross, Glen Faria en Roel van Velzen zijn de mentoren en kiezen per aflevering een koor uit. De presentatrices Giovanca Ostiana en Anne-Mar Zwart maken er samen met alle koren een mooi zangfeestje van.

Het programma wordt nu elke zaterdagavond om 20.30 uur op NPO 1 uitgezonden. Het auditeren was een geweldige uitdaging voor dit 5-stemmige gemengde koor dat onder leiding staat van dirigent Marten van der Worp. Zou het koor een ronde verder komen??? De auditie van Song and Relation wordt a.s. zaterdag 17 juni uitgezonden.

Wat staat er nog meer op de agenda binnenkort?

Op zaterdag 24 juni geeft de hele zangvereniging haar zomerconcert om 19.30 uur in dorpshuis De Hezebrink in Emst. Hiervoor zijn nog kaarten verkrijgbaar (bij de leden of via een mail naar zenv-secretaris@hotmail.com). Kinderen t/m 12 jaar betalen 3 euro en volwassenen 7,50 euro.

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: