De wereld onder water bekijken is zo ontzettend leuk, al vergt het wel bepaalde vaardigheden. Tijdens de snorkelcursus van De Koekoek leren kinderen vanaf 8 jaar die in het bezit zijn van een B-diploma wat er allemaal komt kijken bij deze bijzondere en leuke sport.

Want hoe zwem je nou op een goede manier met zwemvliezen, hoe gebruik je je zwembril optimaal, hoe haal je op de juiste manier adem door de snorkel, hoe maak je een koprol in het water met een snorkel en zwembril en wat is er allemaal nog meer mogelijk? Vragen waarop je tijdens deze cursus uitgebreid antwoord krijgt.

De cursus start op vrijdag 18 mei en de laatste les is op vrijdag 6 juli. Er is plek voor ongeveer 10 kinderen tijdens deze cursus, die op vrijdagmiddag van 14.30 – 15.30 uur wordt gegeven. Bij meer aanmeldingen wordt een wachtlijst gemaakt voor de zaterdag (8.30 – 9.30 uur). Deze cursus wordt afgesloten met een snorkelcertificaat.

Aanmelden kan bij de receptie van De Koekoek of door een mail te sturen naar info@dekoekoek.nl. De aanmelding is definitief als het cursusgeld van € 85,- is betaald.

Kijk voor meer informatie op de website van De Koekoek www.dekoekoek.nl.