Smakelijk buffet van Koppel-SWOE in Bloemfontein

door | mrt 6, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Voor iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is er een buffet in wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Er wordt een Buffet geserveerd op woensdag 21 maart 2018. Het buffet start om 17.00 uur en deelname kost € 8,50 per persoon.  

Wijksteunpunt Bloemfontein organiseert, i.s.m. Bouwmeester Buitengewoon Vers uit Vaassen, maandelijks buffetten.

Bouwmeester is de nieuwe leverancier van de buffetten in Bloemfontein.

Tijdens het buffet worden verschillende gerechten geserveerd. Het menu voor het buffet van maart is  Thaise kerriesoep, bami en nasi met rund tyriaki of een satéstokje met saté.

Vrijwilligers van het wijksteunpunt Bloemfontein zijn al op tijd aanwezig om de tafels te dekken en mensen , indien nodig, te helpen bij het opscheppen van het eten. Ook lopen zij even langs de tafels en schenken indien gewenst een drankje in.

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij; belangstellenden die willen deelnemen aan het buffet kunnen zich nog tot 14 maart aanmelden tijdens het koffie uurtje in Bloemfontein op de dinsdag- of donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur. Dan zijn er gastvrouwen aanwezig die uw aanmelding noteren.
De bijdrage voor het buffet dient vóóraf betaald te worden bij aanmelding.

 

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, contactpersoon Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118 of via Koppel-SWOE 0578-676767. Email l.seinstra@koppelswoe.nl

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: