Voor iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is er een buffet in wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Dit buffet vindt plaats op woensdag 17 oktober 2018, start om 17.00 uur en kost € 10,00 per persoon.

Wijksteunpunt Bloemfontein organiseert, in samenwerking met Bouwmeester Buitengewoon Vers uit Vaassen, maandelijks een buffet.

Vrijwilligers van het wijksteunpunt Bloemfontein zijn al op tijd aanwezig om de tafels te dekken en mensen, indien nodig, te helpen bij het opscheppen van het eten. Ook schenken zij, indien gewenst, een drankje in.

Belangstellenden die willen deelnemen aan het buffet kunnen zich op dinsdag 10 oktober aanmelden tijdens het koffie uurtje in Bloemfontein (op de dinsdag- of donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur). Dan is Corrie van den Oosterkamp aanwezig om uw aanmelding te noteren.

De bijdrage voor het buffet dient vóóraf betaald te worden bij aanmelding.

 

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, contactpersoon Linda Seinstra. Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118, via Koppel-SWO/E 0578-676767 en via e-mail

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl