Voor iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is er een buffet in wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Dit buffet vindt plaats op woensdag 25 april 2018, start om 17.00 uur en kost € 8,50 per persoon.

Wijksteunpunt Bloemfontein organiseert, in samenwerking met Bouwmeester Buitengewoon Vers uit Vaassen, maandelijks een buffet.
Bouwmeester is de nieuwe leverancier van de buffetten in Bloemfontein.

Het menu voor het buffet van april is aspergesoep, Veluwse bonenschotel, smulpot, chili con carne en een toetje.
Vrijwilligers van het wijksteunpunt Bloemfontein zijn al op tijd aanwezig om de tafels te dekken en mensen , indien nodig, te helpen bij het opscheppen van het eten. Ook schenken zij, indien gewenst, een drankje in.

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij; belangstellenden die willen deelnemen aan het buffet kunnen zich nog tot 18 april aanmelden tijdens het koffie uurtje in Bloemfontein (op de dinsdag- of donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur). Dan zijn er gastvrouwen aanwezig die uw aanmelding noteren.  De bijdrage voor het buffet dient vóóraf betaald te worden bij aanmelding.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, contactpersoon Linda Seinstra
Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118 of via Koppel-Swoe 0578-676767. Email l.seinstra@koppelswoe.nl
Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl