Smakelijk buffet in Bloemfontein

door | feb 1, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Voor iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is er een buffet in het wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Er wordt een Buffet geserveerd op woensdag 21 februari 2018. Het buffet start om 17.00 uur en deelname kost € 8,50 per persoon.  

Het wijksteunpunt Bloemfontein organiseert, i.s.m. Bouwmeester Buitengewoon Vers uit Vaassen, maandelijks gezellige buffetten in het wijksteunpunt.

Bouwmeester is de nieuwe leverancier van de buffetten in Bloemfontein.

Tijdens het buffet worden verschillende gerechten geserveerd. Het menu voor het buffet van februari is rode kool, aardappelpuree, hachee, spruiten, aardappelen en een speklapje.

Vrijwilligers van het wijksteunpunt Bloemfontein zijn al op tijd aanwezig om de tafels gezellig te dekken en mensen te helpen bij het opscheppen van het eten. Ook lopen zij even langs de tafels en schenken indien gewenst een drankje in. Dit verhoogt de sfeer bij het samen eten.

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij; belangstellenden die willen deelnemen aan het buffet kunnen zich nog tot 14 februari aanmelden tijdens het koffie uurtje in Bloemfontein op de dinsdag- of donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur. Dan zijn er gastvrouwen aanwezig die uw aanmelding kunnen noteren.

Deelname aan het buffet kost € 8,50 per persoon en dat is exclusief drankjes. De bijdrage voor het buffet dient vóóraf betaald te worden bij aanmelding. U kunt uw bijdrage betalen in het wijksteunpunt aan de Wetstraat 12 in Vaassen.

 

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, van dinsdag tot en met vrijdag op het nummer 0578-617118 of via Koppel-SWOE 0578-676767.  Kijk voor meer informatie op www.swo-epe.nl 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: