Team ’t Smallert meldt het volgende;

Het werd weer tijd voor een nieuwsbrief want we hebben weer van alles te melden.

Met stip op 1 want er was ook veel vraag naar: de slachtplaats is weer geopend dus je hoeft je forelvangst niet meer thuis schoon te maken.

Er is echter wel een grote MAAR: er mogen vanwege het coronaprotocol slechts 2 personen tegelijk naar binnen. En daarom is het wijs om tussendoor je vangst schoon te maken zodat er niet een enorme wachtrij ontstaat waardoor iedereen lang moet wachten.

Verder vertrouwen wij op de fatsoensnormen van onze bezoekers. Want wanneer er meer dan 2 personen tegelijk de slachtplaats in gaan lopen jullie niet alleen meer risico om ziek te worden maar ook op een boete. En wat wij dan ook nog voor de kiezen krijgen; ’t Smallert krijgt ook een enorme boete en een slot op het hek.

Daarom is de slachtplaats proefondervindelijk geopend. Gedragen onze bezoekers zich niet, dan wordt ie à la minute weer gesloten. Laten we er met elkaar voor zorgen dat dat niet nodig is. We hopen dat jullie elkaar daar onderling ook op aanspreken mocht dat nodig zijn.

Met stip op 2: het weekend van 18 en 19 juli is het zalmforelweekend! We zetten dan op vijver 1 en 3 uitsluitend mooie zalmforellen uit. Mooie, grote, sterke vissen die zorgen voor een uitdaging!

De kosten voor een kaartje zijn op vijver 1 € 20,- en op vijver 3 € 27,50. We zetten dan in vijver 1 per persoon 2 kg zalmforel uit van tussen de 1 en 1,5 kg. Op vijver 3 zetten we 3 kg zalmforel voor je uit met een formaat van tussen de 1,5 en 4 kg per stuk.

Je kunt dat weekend vissen van 08.00 tot 12.30 uur of van 12.30 tot 17.00 uur. Instapsessies zijn dit weekend niet mogelijk. Er is geen voorinschrijving, vol = vol. Let op: vijver 2 is op zaterdag 18 juli van 08.00 tot 12.30 uur verhuurd.

Nummer 3 en die vinden we heeeel leuk: op zaterdag 25 juli is er ’s avonds een kinderdisco op ’t Smallert i.s.m. DJ Sander. Like deze man op Facebook, een echte sfeermaker. Zeer bekend in deze regio met zijn virtuele kinderdisco. Nadere info volgt binnenkort op onze site.

Zo, dat was ‘m weer voor deze keer. Graag tot snel!

 

TGroeten Team Smallert