Het was weer enorm gezellig in de kantine van KCVO vrijdagavond. Zo’n veertig kinderen tot 10 jaar kwamen bij elkaar en zongen uit volle borst Sinterklaasliedjes, met succes! Sint en zijn Pieten kwamen al gauw op de gezelligheid af en kregen een dolenthousiast ontvangst.

Toen de rust een beetje was weergekeerd, kregen Sint en zijn Pieten een film te zien. In die film stelden alle elftallen zich voor en grepen de kinderen de kans hele leuke vragen te stellen aan Sint.

Om jezelf en je voetbalmaatjes terug te zien op het grote scherm was voor de kinderen natuurlijk hilarisch en Sint beantwoordde geduldig alle vragen.

De Pieten vonden het leuk de kinderen terug te zien en hadden veel plezier met hen. Wat de Pieten betreft was het eens tijd om alle leiders en trainers uit de dagen. Een grote dobbelsteen stelde vast hoe vaak zij zich zouden opdrukken. Piet gooide een één. Dat was jammer voor de kinderen, maar gelukkig voor de leiders.

Er werd heel veel gezongen, tot op het grote moment van pakjes uitdelen de stilte viel. De pakjes waren zoek! Alles is gelukkig toch weer goed gekomen en iedereen ging met een prachtig cadeau naar huis.