Sinterklaas avondintocht in Vaassen!

door | nov 9, 2023 | Nieuws

Het is weer bijna zo ver! Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas naar Vaassen. ’s Morgens komt de Sint aan in Nederland en daarna komt hij met heel veel pieten naar Vaassen. Ook dit jaar blijft de Sint weer slapen in Kasteel Cannenburch.

De optocht start om ongeveer 17.30 uur vanaf Sportcentrum de Koekoek via de Industrieweg richting de Beatrixweg, over de Kerkweg langs de Speulbrink via de Torenstraat richting de Marijkeweg de Dorpsstraat in en via de Julianalaan richting Kasteel Cannenburch, waar de Sint rond 18.30 uur verwacht wordt.

Van 17.00 tot 19.00 uur is het terrein voor Kasteel Cannenburch in gezellige sferen en helemaal klaar voor de komst van Sinterklaas. Met Foodtrucks, muziek, zang en dans maken we er voor iedereen een gezellig feest van.

Sinterklaas wordt op het podium voor het kasteel ontvangen door de Burgemeester van Epe.

Net als vorig jaar is er ook weer een Vaassense speelfilm “Geen letters voor de graaf” waarin dit jaar heel veel inwoners van Vaassen een rol hebben. Woensdag 15 november om 16.30 uur is er gelegenheid om deze te bekijken in het Bouwhuis bij Kasteel Cannenburch, meer info en ticketverkoop via www.uitinvaassen.nl. Vanaf woensdagavond 15 november is de film online te zien via www.uitinvaassen.nl

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: