Bent u van mening dat elk kind recht heeft op een leuk cadeau van de goede Sint?

 

Vindt u het lastig om een mooi, maar betaalbaar cadeautje voor uw kind te vinden? Heeft u nog iets staan waar uw kinderen niet meer mee spelen, maar waar een ander kind nog erg blij van kan worden?

 

Kom het dan ruilen op zaterdag 28 november in voormalig restaurant De Stern, Hoofdstraat 108 in Epe.

 

Normaal gesproken is ruilwinkel Shop4nop Epe te vinden aan de Oenerweg 63 in Epe. Helaas is het door de Corona-maatregelen momenteel niet verantwoord open te zijn, aangezien de winkel zeer klein is. Daarom moest het team vrijwilligers achter Shop4nop Epe besluiten om de deuren tijdelijk te sluiten.

 

Toch zat het de mensen achter ruilwinkel Shop4nop Epe niet lekker dat nu diverse kinderen geen Sinterklaascadeautje zouden kunnen krijgen. Dankzij de genereuze gastvrijheid van Henk Huiskamp, eigenaar van het pand van Stern en het naastgelegen pand van De Slimmerick, mag ruilwinkel Shop4nop Epe op zaterdag 28 november tussen 14.00 uur en 16.30 uur eenmalig de deuren van Stern openen om iedereen speelgoed te laten ruilen.

 

Op deze manier hoopt ruilwinkel Shop4nop Epe te kunnen bijdragen aan een mooi Sinterklaasfeest voor ieder kind.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kijk dan op de Facebookpagina van Shop4nop Epe: facebook.com/ruilwinkelshop4nopepe of mail naar shop4nopepe@xs4all.nl