Kantje boord kan terugkijken op een serie geslaagde optredens in 2018. Een heel bijzonder optreden vond in augustus van dit jaar plaats in Beemte-Broekland, tijdens de uitzending van ‘Zomer in Gelderland’.

Omroep Gelderland heeft dit evenement toen rechtstreeks uitgezonden op radio en TV.  En of het nou aan Kantje boord lag is niet helemaal zeker, maar Beemte-Broekland is uiteindelijk verkozen tot ‘mooiste plaats van Gelderland’. Ter afsluiting van het jaar 2018 volgen er nu dus nog een tweetal optredens in het eigen dorp.

Eerst zingt het koor tijdens de kerstmarkt bij kasteel De Cannenburgh. Dat optreden is op zaterdag 8 december van 15.30 tot 16.30 uur. Een week later mag het koor opnieuw aan de bak tijdens het Kerstevent van de Ondernemers Vereniging Vaassen.

Op zaterdag 15 december is Kantje boord vanaf 14.00 uur te zien en te horen op verschillende plekken in het dorpscentrum.

Wilt u meer weten van Kantje boord? Kijk dan op . Mannen die belangstelling hebben om mee te komen zingen nodigt het koor graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan een repetitieavond.

De repetities vinden plaats op maandagen van 20.00 tot 22.00 uur (met na afloop altijd nog een gezellige derde helft) in gebouw De Kouwenaar aan de Woestijnweg 61 te Vaassen.