De Roode Hoeve in Nijbroek is weer klaar voor de kerst!

Op deze monumentale IJsselhoeve worden traditiegetrouw in december bijzondere sfeerdagen georganiseerd. Staan zomers de prachtige tuinen in het middelpunt, tijdens deze sfeerdagen kunt u juist genieten van gezelligheid en warmte binnenshuis.

Bij binnenkomst op de Deel treft u een nostalgisch decor in de sfeer van een Victoriaanse kinderkamer, compleet met beren en poppen met authentieke kleding en ander antiek kinderspeelgoed.

In de sfeervolle Tuynkamer wordt koffie/thee geschonken en staat de cake met Nijbroekse vruchtencompote en slagroom voor u klaar!

In de Achtersael is opnieuw een prachtige collectie serviezen en (antiek) tafelgoed bijeengebracht.  De fraai gedekte tafels zijn een lust voor het oog! Kandelaars, flonkerend glaswerk, tafellinnen, verzilverde bestekken en alles wat uw tafel extra mooi maakt.

Laat u inspireren voor uw eigen feestmaand … en vooruitkijkend op het nieuwe tuinseizoen zijn er ook al fraaie ‘homemade’ plantensteunen, standaards en tuinvazen te bewonderen; wie weet vindt u net dat ene cadeau dat u nog zocht!

Vrijdagen/ zaterdagen

7, 8, 14, 15, 21 en 22 december plus Tweede Kerstdag 26 december van 10.00 -16.00 uur 

 Entree € 5,00 p.p. incl. koffie/thee met gebak

(U kunt bij ons helaas niet pinnen)

 

Info en foto-impressie:

www.tuinenderoodehoeve.nl

De Roode Hoeve

Middendijk 14

7397 NA Nijbroek

Tel. (0571) 29 16 70