Seniorensportdag Koppel-Swoe

door | mrt 11, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Op dinsdag 20 maart 2018 organiseert Koppel-Swoe haar jaarlijkse seniorensportdag in het dorpscentrum De Wieken in Vaassen. De seniorensportdag start om 9.45 uur en zal rond 15.30 uur worden afgesloten met een prijsuitreiking.

 In de afgelopen jaren is de seniorensportdag een succes gebleken. Niet alleen om alle senioren in de gemeente Epe de kans te bieden samen te bewegen maar vooral om senioren een gezellige, sportieve dag te bieden waarbij zij elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen  eten of een kopje koffie drinken en in een goed sfeer te kunnen ontspannen.

De sportdag wordt gehouden in het dorpscentrum De Wieken aan de Molenstraat 4 in Vaassen. De officiële opening zal om 9.45 uur worden verricht door Marian Kemper, directeur van Koppel-Swoe. Net als voorgaande jaren kunnen belangstellenden deelnemen aan koersbal, sjoelen, darten, netbal en doelschieten. Voor het netbal kan men zich uitsluitend met een heel team aanmelden. Voor de andere sporten kan men zich individueel opgeven.

Gedurende de hele sportdag zal de handwerkgroep van Koppel-Swoe hun creaties tentoonstellen en te koop aanbieden.

Tussen de middag is het voor de deelnemers mogelijk om gebruik te maken van een warme maaltijd. Deelnemers kunnen zich opgeven voor een stamppotbuffet verzorgt door Slagerij ter Weele Oene/Emst. Opgave voor het buffet dient voor 15 maart gedaan te worden. De kosten voor de sporters zijn € 7,50 per persoon. Deze kosten zijn inclusief de maaltijd. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Alle senioren uit de gemeente Epe zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze sportdag. Bent u zelf niet zo sportief? Ook publiek wordt hartelijk uitgenodigd om de senioren aan te komen moedigen.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij Koppel-Swoe. Telefonisch bereikbaar tussen 8.30- 12.30 uur op nummer 0578-676767. Via mail l.seinstra@koppelswoe.nl .

Kijk ook op www.swo-epe.nl

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: