de Seniorensportdag is vanwege sociale onthouding afgelast

Op dinsdag 17 maart organiseert Koppel-Swoe haar jaarlijkse seniorensportdag in het dorpscentrum De Wieken in Vaassen. De seniorensportdag start om 9.45 uur en zal rond 15.00 uur worden afgesloten met een prijsuitreiking.

In de afgelopen jaren is de seniorensportdag een succes gebleken. Niet alleen om alle senioren in de gemeente Epe de kans te bieden samen te bewegen maar vooral om senioren een gezellige, sportieve dag te bieden waarbij zij elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen eten of een kopje koffie drinken en in een goed sfeer te kunnen ontspannen.

De sportdag wordt gehouden in het dorpscentrum de Wieken aan de Molenstraat in Vaassen. De officiële opening zal om 9.45 uur plaatsvinden. Net als voorgaande jaren kunnen belangstellenden deelnemen aan koersbal, sjoelen, darten, netbal en doelschieten. Voor het netbal kan men zich uitsluitend met een heel team aanmelden. Voor de andere sporten kan men zich individueel opgeven.

Tussen de middag is het voor de deelnemers mogelijk om gebruik te maken van een warme maaltijd. Deelnemers kunnen zich opgeven voor een stamppotbuffet verzorgt door Slagerij ter Weele Oene/Emst. Opgave voor de sportdag dient voor 10 maart gedaan te worden. De kosten voor de sporters zijn € 8,00 per persoon. Deze kosten zijn inclusief de maaltijd. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Alle senioren uit de gemeente Epe zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze sportdag. Ook publiek wordt van harte uitgenodigd om de senioren aan te moedigen.

Voor informatie en/of aanmelding kan men terecht bij Koppel-Swoe. Telefonisch bereikbaar op nummer: 0578-676767. Of via de e-mail linda.seinstra@hotmail.com