Schoolvoetbaltoernooi weer mogelijk gemaakt

door | feb 11, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Elk voorjaar genieten zo’n 1.500 basisschoolkinderen in de gemeente Epe van een groots schoolvoetbaltoernooi. Alle acht voetbalverenigingen in de gemeente maken dit mogelijk, samen met Rabobank Noord Veluwe en autoschadebedrijf de Wilde.

Sponsorcontract verlengd
Deze week heeft de Rabobank het sponsorcontract met de schoolvoetbalcommissie opnieuw verlengd. Samen met Autoschadebedrijf De Wilde zorgen zij voor een groot deel van de benodigde financiële middelen. Hierdoor kunnen er weer mooie voetbalmiddagen worden georganiseerd en zo kan een traditie worden voortgezet waar alle jeugd van de gemeente plezier van kan hebben.

Lokale inzet
De Rabobank ondersteunt al jaren lokale sport- en cultuurverenigingen die samenwerken structureel gezonder, duurzamer en maatschappelijk actiever te worden. De inzet van de schoolvoetbalcommissie in de gemeente Epe is hiervan een sprekend voorbeeld. Alle Eper verenigingen slaan de handen in een. Zij nemen zij een open houding aan naar elkaar, naar hun leden, maar vooral ook naar de lokale samenleving. Alle reden voor de Rabobank om de sponsoring van het evenement – die al in 2008 begon – opnieuw toe te zeggen.

Het toernooi

Een hele grote groep vrijwilligers van de voetbalclubs zetten zich in om er mooie dagen van te maken voor de basisschooljeugd. Elk jaar opnieuw blijkt het een groot succes, zeker als de voorjaarszon van de partij is. Dit jaar worden tussen 4 april en 30 mei zes deeltoernooien gehouden; elke woensdagmiddag voor een andere doelgroep, met een andere voetbalvereniging als gastheer. De oplettende lezer zal opmerken dat er zeven poules zijn en acht organiserende verenigingen. Dat klopt, voor dit jaar is sv Epe helaas uitgeloot.

De verdeling is dit jaar als volgt:

Poules Locatie Datum
Groep 7 – 8 selectie elftallen vv Emst 4-4-2018
Groep 7 – 8 jongens csv VIOS 4-4-2018
Groep 5 – 6 gemengd vv KCVO 11-4-2018
Groep 7 – 8 meisjes sv Vaassen 18-4-2018
Groep 5 – 6 meisjes sv Wissel 16-5-2018
Groep 3 – 4 gemengd vv Oene 23-5-2018
Groep 1 – 2 gemengd EZC’84 30-5-2018

 

Sportief voetbalplezier

De voetbalverenigingen zijn al ruimschoots begonnen met de voorbereidingen en hebben er zin in. Zij wensen alle schoolkinderen heel veel sportief voetbalplezier toe met elkaar. De Rabobank Noord Veluwe sluit zich graag aan bij deze wens.

Foto van Links naar rechts: Laurens Betting van vv KCVO, Hiddo de Vries van csv VIOS, René Steunenberg van Rabobank Noord Veluwe.

Foto: Wilco Oortwijn, vv KCVO

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: