SAV WINT GOUD EN BRONS OP NK

door | jun 11, 2023 | Nieuws

Foto links: kwartet Elodi, Liz, Isa en Lana Nederlands kampioen
Foto recht: trio Kiki, Julisa en Evi bronzen medaille

 

Zaterdag 10 juni werd Sportacrobatiek Vaassen (SAV) door vier teams vertegenwoordigd op het NK Acro voor de D/E lijn in Oss. Deze teams hebben zich in diverse voorrondes weten te plaatsen voor dit kampioenschap. Het kwartet-team bestaande uit Elodie de Wilde, Lana Vosselman, Isa Pol en Liz van Gortel is in de E-jeugd Nederlands kampioen geworden. Het tweede succes voor SAV was de bronzen medaille voor het trio Julisa Hulleman, Kiki van Limburg en Evi Mijwaart in de D-senior categorie.

Het kwartet schreef geschiedenis door met een super oefening, met een puntentotaal van 23.700, op de eerste plek te komen. Aangezien dames kwartet sinds dit seizoen een nieuwe categorie is, zijn zij hiermee dus de allereerste Nederlandse kampioenen van Dames kwartet in de geschiedenis van acrogym.

Daarna was het de beurt aan het E-junior trio Lynn Boom, Charlie Novak en Bo Streppel. Er werd een goede oefening gedraaid, maar dit was helaas niet voldoende voor een plek op het podium. Maar met een vierde plek mogen zij terugkijken op een heel goed seizoen.

In de middag was het de beurt aan E-senior trio Roselinde Stam, Julia Hendriks en Ela Erkaya. Zij draaiden hun beste oefening van het seizoen. Helaas kregen zij niet genoeg punten van de jury om op het podium te komen. Maar ook dit team kan trots zijn op zichzelf.

Als laatste waren het D-senior trio Julisa, Kiki en Evi aan de beurt. Zij lieten een strakke oefening zien en dit werd beloond met een hele mooie derde plaats.

Wederom een geslaagde dag voor SAV. Alle teams, onder leiding van Mieke Stegeman en Iris Balk, hebben mooie prestaties geleverd. Zaterdag 24 juni mag er nog één team in actie komen op het NK voor de D+ lijn in Ahoy Rotterdam!

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: