SAV teams vallen in de prijzen tijdens Open Kampioenschap

door | mei 29, 2023 | Nieuws

[Eigen Foto: v.l.n.r.: Indy, Elise, Lisa, Elodie, Liz, Lana, Isa, Lauren en Cindy]

Vijf teams van Sportacrobatiek Vaassen (SAV) hebben zaterdag 27 mei deelgenomen aan het Open Groninger Acro Kampioenschap (OGK) in Scheemda. Voor een aantal teams was dit een goede voorbereiding op de halve finale (op 4 juni D+ en C-lijn) en het NK (op 10 juni E- en D-lijn). En voor anderen een mooie afsluiter van een sportief en goed seizoen acrogym. Alle teams vielen in de prijzen.

Vrijdagmiddag vertrokken de sporters en leiding van SAV samen met ouders, broertjes en zusjes naar Scheemda. Na een gezellige avond hebben zij met z’n allen geslapen in een herberg dichtbij de sporthal. Om 08.00 uur stond iedereen al fris en fruitig in de sporthal en kon de wedstrijd beginnen. Het was een succesvolle dag met vooral veel sportplezier.

De behaalde resultaten: Kwartet E-jeugd Elodie, Lana, Isa en Liz lieten een goede oefening zien en werden daarmee eerste.  Ook het trio E-jeugd Lynn, Fabiënne en Feline mochten het podium beklimmen voor een zilveren medaille. Het D+ trio Lisa, Indy en Elise werden knap 2de . En het D+ duo Cindy en Lauren werden zelfs 3de. De dag werd afgesloten met het E-senior trio Roselinde, Julia en Ela. Zij kregen een bronzen medaille omgehangen.

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: