Samen Eten is een groep van mensen uit Vaassen en omgeving die het leuk vinden om elke laatste woensdag van de maand samen te eten in Balai Pusat  Kouwenaarspad 30 in Vaassen.

Zij hebben leuke gesprekken samen en soms wordt er muziek gemaakt. Iedereen draagt een steentje bij als dat kan. Er zijn altijd wel mensen die helpen bij het doen van de boodschappen, de afwas of het opruimen van de ruimte. Wil je één keer komen, een paar keer of altijd dat is helemaal aan jou.

Wil je ook helpen of misschien een keer koken dan ben je van harte welkom. Kom eerst een keertje mee eten dan zie je vanzelf wat jij kunt doen. Iedereen is van harte welkom. Wil je veel doen of wil je weinig doen daar hebben we het eigenlijk nooit over met elkaar.

Woensdag  25 april is het weer zover! Je moet je wel even opgeven bij Anneke Filmer: 0622818082 of anneke.filmer@gmail.com.Dit kan tot uiterlijk dinsdag 24 april  zodat we weten voor hoeveel mensen we moeten koken. De kosten voor een maaltijd zijn 6 euro. Je bent vanaf 17.15 uur welkom.