Actieve vrijwilligers van het wijksteunpunt Burgerenk en Koppel-Swoe, organiseren op dinsdag 11 februari 2020 samen eten. Op deze dag staat er een heerlijke kerrie rijst met groenten en babi ketjap (Indisch vleesgerecht) op het menu. Iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is van harte welkom.

 De maaltijd start om 17.00 uur in het wijksteunpunt Burgerenk aan de Klimtuin 46 in Epe, en deelname kost € 6,50 per persoon.   

Vanaf 17.00 uur verwelkomen de gastvrouwen de gasten in de huiskamer van de Burgerenk. Iedereen wordt voorzien van een kopje koffie of thee. Daarnaast betaalt men  voor de gebruikte consumpties tijdens het eten. De bijdrage dient vooraf betaalt te worden aan de vrijwilligers van de kookgroep. 

Mocht het vervoer naar de Burgerenk een probleem zijn dan kan dat aangegeven worden bij de aanmelding. Er zal een vrijwilliger zijn om van en naar huis gebracht te worden. 

In verband met de inkoop van ingrediënten is het noodzakelijk dat men zich van tevoren aanmeldt. De aanmelding kan tot vrijdag 7 februari middels de opgavenlijst die op het prikbord in het wijkgebouw hangt of telefonisch op 0578-616935. 

Voor meer informatie kijk op www.burgerenk.nl