S.V. Vaassen speelt nuttig oefenduel tegen v.v. Elsweide

door | jan 30, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Foto met dank aan Han Balk.

Nu het kabinet weer toestaat dat er wedstrijden tussen verenigingen gespeeld mogen worden, grijpt S.V. Vaassen direct haar kans. De Vaassenaren ontvingen afgelopen zondag de Arnhemmers van v.v. Elsweide.

Op het hoofdveld van Sportpark de Kouwenaar werd in de eerste 30 minuten dominant voetbal getoond door de blauwwitten. De bal ging secuur in het rond, waardoor de ploeg voetballend tot een 1-0 voorsprong kwam.

Na 30 minuten werd het spel minder. Elsweide zag haar kans schoon en liet Vaassen de voorsprong niet vasthouden tot aan de rust. Er werd thee gedronken met 1-1 op het scorebord.

In de tweede helft speelde de conditie parten. Waar eerst werd gesprint om ruimte te creëren voor een ander, werden nu enkel nog de noodzakelijke meters gemaakt. Ook de concentratie viel weg. Passes kwamen minder vaak aan. Hierdoor belandde de heren vaker in duel met elkaar. Het oefenduel eindigde in 2-2.