Robur 3 – SV Vaassen 2

door | mrt 17, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Het 2e elftal heeft een verrassende nederlaag geleden tegen het laag-geklasseerde Robur 3. Vaassen had, op de eerste 10 minuten na, de wedstrijd onder controle en had meerdere mogelijkheden, helaas was het onzuiver in de afronding.

De wedstrijd begon erg rommelig en hier had Robur veel de bal, Vaassen zocht naar de juiste formatie en schoof her en der de opstelling bij. Echte kansen leverde dit in eerste instantie niet op. Na een minuut of twintig ging Bjorn door en kwam hij alleen voor de keeper, helaas geen doelpunt. Hierna een goed aangesneden vrije trap van Mitchell, de bal bleef hangen en Samuel zette zijn hoofd tegen de bal en zo kwam Vaassen op voorsprong: 0-1. Vaassen bleef de bovenliggende partij, echter bleef het bij een paar afstandsschoten die rakelings naast gingen. In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Robur een penalty voor aangeschoten hands, Michiel kon geen kant op maar toch was de scheids onverbiddelijk: penalty. Niels zat er nog wel aan maar helaas net niet genoeg: 1-1. In de rust viel Niels uit met een blessure en ging Michiel keepen.

Vaassen was in de tweede helft nog dominanter en had de volledige controle, het kreeg verschillende mogelijkheden maar het was niet scherp genoeg. Zoals je dan altijd zal zien zal het team met de mindere mogelijkheden er met de winst vandoor gaan, en dat klopte. Uit een spaarzame corner in de laatste minuten mocht iemand geheel vrij binnen tikken: 2-1. Vaassen kreeg hierna wederom een paar mogelijkheden, maar het mocht niet zo zijn. Een zuur 2-1 verlies, geheel tegen de verhoudingen in.

Volgende week kans op herstel in de derby tegen Epe 3, thuis om 10.00 op sportpark de Kouwenaar.