Reünie Veluws College Walterbosch

door | aug 31, 2023 | Nieuws

Apeldoorn – Ontmoetingen met oud-leerlingen, – collega’s en -docenten staan centraal op de reünie van Veluws College Walterbosch op zaterdag 9 september 2023 van 13.00 – 17.00 uur aan de Waltersingel 130 te Apeldoorn. Daarnaast bestaat de school 65 jaar. Alle reden om er een feestelijke dag van te maken!

Een groep oud-medewerkers heeft het initiatief genomen een reünie te organiseren en speciaal hiervoor een stichting in het leven geroepen. Want waar is iedereen gebleven en wat is er van hen geworden? Een reünie is bij uitstek geschikt om oude vriendschappen nieuw leven in te blazen en wellicht nieuwe te maken. Maar ook om herinneringen op te halen, het stof van anekdotes te blazen. Kortom, elkaar ontmoeten.

Wat kun je verwachten?

Naast veel mooie ontmoetingen is er ook een tentoonstelling met 65 artefacten uit het verleden van het Veluws College Walterbosch, een fototentoonstelling van oud-leerlingen en -collega’s en tevens geven een aantal oud-docenten een nostalgische les. Dit alles omlijst met muziek verzorgt door oud-leerlingen met eigen meegebrachte muziekinstrumenten.

Een groep leerlingen uit de jaren vijftig wil het pionierswerk van de allereerste rector Van der Linde onder de aandacht brengen. Daarom is voorafgaand aan de reünie de onthulling van een herinneringsplaquette in het Sprengenpark, ingang Henri Dunantlaan.

Wees ook van harte welkom! Aanmelden kan via:
https://www.veluwscollege.nl/walterbosch/nieuws/reunie-op-9-september/

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: