Remco Hakkert en Sign in Vaassense Dorpskerk

door | mrt 12, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Op zondag 18 maart ben je om 19.00 uur weer welkom in de Vaassense Dorpskerk voor een MessAge-dienst. Voor deze dienst is dit keer een andere vorm gekozen, het wordt een Together Worshipdienst. Maar de dienst blijft eigentijds en laagdrempelige, en daardoor geschikt voor jong en oud.

 

Remco Hakkert en zijn band bieden samen met gospelkoor Sign uit Epe een dienstvullend concept, waarin prachtige liederen voor onze Koning centraal staan. Naast de samenzang, zal Remco een overdenking houden en enkele solo’s ten gehore brengen. Ook leest hij uit de Bijbel en bidt hij met ons. Op deze manier wordt het een dienst waarin jong en oud zich kunnen vinden en iedereen wordt bemoedigd.

 

Zowel Remco als het Eper koor Sign zijn in deze omgeving erg bekend. Ze werken regelmatig mee aan kerkdiensten in de regio en kwamen ook regelmatig in de Dorpskerk. Remco is onder meer bekend van diverse EO-programma’s waar hij aan mee heeft gewerkt en natuurlijk van zijn grote aantal Cd’s die hij heeft uitgebracht.

 

Zoals gewoonlijk staat voorafgaand aan de dienst de koffie/thee vanaf 18.30 uur voor jullie klaar. Er zal onder meer worden gecollecteerd voor de onkosten van de dienst zelf. Je bent van harte welkom in de Dorpskerk.

         

Meer informatie: Wim van ’t Einde, 06-47182663

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: