Regio’72 oppermachtig in eigen huis

door | feb 5, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Met nog 4 wedstrijden voor de boeg lijken de kaarten te zijn geschud. Zaterdag kwam het bekende Oranje Zwart uit Zwolle op bezoek. De uitwedstrijd werd nipt verloren. Revanche was wel op zijn plaats.

Voor de wedstrijd van het vlaggenschip mochten de reserves aantreden tegen de reserves van Oranje Zwart. Een cruciale wedstrijd. Bij winst kan het tweede zich opmaken voor het kampioenschap. De uitwedstrijd werd nipt gewonnen. Ook al staat Oranje Zwart in de onderste regionen, van onderschatting mag geen sprake zijn.

Het team speelt goed, maar is niet doeltreffend. Een spannende wedstrijd volgde waarbij Regio’72 op tijd de fouten van Oranje Zwart kon afstraffen en zo de winst binnen sleepte en zich kan opmaken voor de kampioenswedstrijd op 17 februari tegen Devinco 2 in Deventer.

Door de winst van het tweede had het vlaggenschip het goede voorbeeld gezien om ook hun wedstrijd te winnen. Voorwaarde was wel dat het team met meer felheid en beleving zou spelen dan wat het vorige week deed. Dat men heeft geleerd werd gelijk duidelijk. Het team was in de eerste minuten zoekende, maar daarna was het alleen Regio’72 wat heerste. Oranje Zwart kwam niet in hun spel en bleef achter de feiten aan lopen.

Oranje Zwart streed voor wat het waard was, maar had de pech dat Regio’72 oppermachtig speelde in eigen huis. Gemakkelijk werd er gewerkt naar een 25-14 eindstand. Waarbij bijna iedereen wel zijn of haar doelpunt mee pakte.

De korfballers mogen weer op 17 februari aantreden in Deventer tegen Devinco. Waarbij het tweede zich opmaakt voor het kampioenschap en het eerste zijn tweede plaatst in de stand probeert vast te houden.

Score:
Hidde Scholten: 10
Robin Zweekhorst: 4
Ruth Schoemaker: 3
Anne Stegeman: 2
Tim van Huffelen: 2
Thomas Gerritsen: 1
Leandra Koetsier: 1
Lauren Schoemaker: 1
Jochem van der Haar: 1

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: