Regio’72 maakt in tweede helft het verschil

door | apr 19, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Zaterdag mocht Regio’72 Keizer Karel uit Nijmegen verwelkomen op sportpark ‘de Oosterhof’. De uitwedstrijd werd gemakkelijk gewonnen door het vlaggenschip. Hoe makkelijk er werd gescoord in de uitwedstrijd hoe lastiger dat zaterdag ging. Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen met een 18-12 verschil.

In de eerste helft kon Regio’72 geen potten breken. Er werden teveel kansen niet afgemaakt. Doordat Regio’72 zijn eigen niveau niet in de eerste helft behaalde, deden beide teams niet voor elkaar onder.

Met een 6-8 achterstand werd er gerust.

Regio’72 tapte de tweede helft uit een ander vaatje. Het scoorde zijn kansen en was de bovenliggende partij. Binnen 10 minuten werkte Regio’72 de 6-8 stand om naar een 10-8 stand en gaf het de voorsprong niet meer uit handen. Met een 18-12 winst kan Regio’72 zich opmaken tegen de belangrijke wedstrijd aankomende zaterdag tegen Tiel’72. Beide teams staan op de tweede plek en alleen winst telt voor een eventuele promotie.