Regio ’72 komt met goed verzorgd spel net tekort

door | nov 30, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Afgelopen zaterdag reisde Regio ’72 1 af naar Zutphen voor een nieuwe confrontatie met KVZ. De start van een nieuw zaalseizoen en wellicht de eerste, maar ook de laatste wedstrijd voor een langere periode.

Regio ’72 startte de wedstrijd met een aangepaste samenstelling waardoor Casper Gensen in de basis mocht starten. Vooraf werd door de coach benadrukt om gedisciplineerd en gefocust te spelen waarbij strijdlust de boventoon moest voeren.

In de beginfase van de wedstrijd liet KVZ zien dat het beschikt over een aantal goede schutters en kwam dan ook snel uit de startblokken. Regio ’72 liep daardoor een gat van twee doelpunten op, wat het de eerste helft niet meer kon ombuigen. De ruststand van 9-8 liet echter wel zien dat Regio ’72 zich niet het kaas van het brood liet eten en KVZ aardig onder druk had.

Na de rust was het zaak het goede spel van de eerste helft door te zetten en niet te verslappen. Het eerste doelpunt in deze helft kwam van de Vaassense kant en dat was het begin van een opleving waarbij Regio ’72 kort voor kwam te staan. Jordi en Pascalle Molendijk bewezen hun diensten wederom door scherpe invalbeurten met frisse energie maar dat mocht uiteindelijke niet baten. Kort voor het eind kwam Regio ’72 nog terug tot 17-16 maar wist niet meer te scoren. De winst en punten gingen nipt naar KVZ met een 18-16 eindstand tot gevolg.

Zo werd een goede wedstrijd besloten en kunnen de spelers van Regio ’72 terugblikken op een wedstrijd waaruit veel vertrouwen te putten is. De aankomende weken wordt er niet getraind en gespeeld, de ploeg zal hun motivatie moeten vasthouden tot …. Hopelijke kunnen we daarna weer met publiek spelen en elkaar ontmoeten!