Regio ’72 E1 en ook Regio ’72 F1 kampioen!

door | jun 19, 2023 | Nieuws

Regio ’72 E1

Voor de tweede keer dit veldseizoen is Regio ’72 E1 kampioen geworden. Bij winst of een gelijkspel tegen nummer twee in de poule KV Apeldoorn zou de ploeg van Ricardo en Kim kampioen kunnen worden. Regio ’72 E1 is nog ongeslagen en liet ook deze wedstrijd zien de betere te zijn.

Goed samenspelend werden mooie doelpunten gescoord en werd gewonnen met 17-7. Hiermee is de ploeg de duidelijke kampioen en mocht een feestje gaan vieren. Aanstaande woensdag staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma.

 

Regio ’72 F1

Na een zeer spannende competitie is Regio ’72 F1 kampioen geworden. Alle ploegen stonden vlak bij elkaar in de poule en zouden voor de laatste wedstrijden nog allemaal kampioen kunnen worden. Doordat de andere wedstrijd in de poule al om 9.00 uur startte en gelijk eindigde, kon Regio ’72 F1 ook kampioen worden. Net als tegenstander Wit Blauw uit Kampen.

Om 10.00 uur startte de wedstrijd en lieten de Vaassense dames zien dit seizoen heel hard gegroeid te zijn. In een leuke en goede wedstrijd wist Regio ’72 zelfs 14 keer te scoren en won met 14-9. Het team van coaches Kelsey en Dyan mocht daarna een medaille in ontvangst nemen en het kampioenschap gaan vieren.

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: