Regio ’72 doet grote stap richting de titel

door | jan 29, 2024 | Nieuws

Fotocredit: Eigen foto Regio ’72

Koploper Regio ’72 ging afgelopen zaterdag op bezoek bij nummer twee SDO. Na een spannende eerste helft liep Regio ’72 uit naar een ruime 13-23 zege en staat nog steviger aan kop.

Marije van Huffelen startte in de basis in plaats van de afwezige Marscha Steenbergen. In de beginfase begon SDO scherper in Westerhaar dan de Vaassenaren en kwam op voorsprong. Regio ’72 had wat tijd nodig om in het spel te komen, terwijl SDO met veel energie speelde en de duels vol inging. In de eerste helft maakten de Vaassenaren meer fouten dan normaal, maar door op de goede momenten de rust te bewaren gingen ze toch een met 7-9 voorsprong de rust in.

In de tweede helft konden de Vaassenaren het verschil maken. Er werden betere kansen gecreëerd en de ploeg van coach Ricardo Hulleman kwam beter onder de druk van de tegenstander uit. SDO had moeite met scoren. Zo liepen de Vaassenaren uit naar een ruime 13-23 zege, met in de slotfase nog invallers Kelsey Hulleman en Daan Bosch binnen de lijnen.

Regio ’72 gaat ruim aan kop en de titel komt steeds meer in bereik. Komende weken zijn de Vaassenaren vrij. Pas op 24 februari is de volgende wedstrijd voor de Vaassense ploeg.

Doelpunten Regio ’72: Tim van Huffelen 10, Jordi Molendijk 5, Willeke Kloezeman 3, Thomas Gerritsen 2, Pascalle Molendijk 1, Bart Bosman 1, Marije van Huffelen 1.