Foto: groep bij E choppers (Fotograaf Maurice Schalker)

Op donderdag 11 april organiseerden Wilma en Marleen van de VVV Epe/Stichting Promotie Gemeente Epe, een informatiedag voor receptiemedewerkers in de Gemeente Epe. Doel van deze dag was om de medewerkers te laten zien wat  de Gemeente Epe de toerist zoal te bieden heeft.

Na de ontvangst met koffie kregen de medewerkers informatie over het Wildprofiel en het gebruik daarvan op o.a. Social Media. Vervolgens kregen ze een rondleiding door Veluws Museum Hagedoorns Plaatse waar op dit moment de poppen van Juliana te zien zijn.

Daarna vertrok de groep naar de wildobservatieplek in Vaassen waar natuurgids Jan Niebeek uitleg gaf over het Veluws Wild. Na geproefd te hebben van een kruidenbitter werd de ochtend afgesloten met een lunch bij de Emsterie.

’s Middags stond er een rondleiding bij Gezinspark ’t Smallert gepland. Er werd uitleg gegeven over de forellenkwekerij, de speeltuin en de kaarsenmakerij.

Als afsluiting werd er een tocht op E choppers van camping/partycentrum de Vossenberg gemaakt. Daar werd deze geslaagde dag afgesloten met een hapje en drankje bij de Vossenberg.

Iedereen kijkt terug op een geslaagde dag!

Er waren 16 medewerkers van B&B’s, hotels, bungalowparken en campings in de Gemeente Epe aanwezig.