Rabobank Rabofonds doneert stichting Voetbalvereniging Emst vastgoed € 7.500 voor verduurzaming Sportpark ’t Hanendarp dmv nieuwe led-verlichting op het traningsveld

Onze v.v. Emst Stichting Vastgoed heeft de afgelopen periode het verduurzamen van het sportpark ´t Hanendarp ingezet. Zo is de cv-ketel inmiddels vervangen.

Om de bestaande trainingsveld verlichting in te wisselen voor led-verlichting diende onze stichting een aanvraag in bij het Rabofonds Noord Veluwe. Led-verlichting vermindert lichthinder voor de omgeving en realiseert een aanzienlijke besparing op de huidige energiekosten. Inmiddels is in november j.l. de trainings veldverlichting succesvol vervangen door hypermoderne nieuwe led-verlichting.
Iets waar de v.v. Emst erg trots op is.

De laatste weken van 2019 hebben de voetballers en voetbalsters van onze vereniging met veel plezier mogen trainen onder deze nieuwe led-verlichting. Het trainingsveld kan door het beter kunnen uitrichten van deze nieuwe verlichting nog optimaler gebruikt worden.

De plannen van Stichting VV Emst Vastgoed sluiten aan bij de duurzaamheidsgedachte van Rabobank Noord Veluwe. Onze stichting ontving daarom een financiële bijdrage van maar liefst 7.500 euro voor het realiseren van haar plan. Een aantal weken geleden ontving de werkgroep verduurzaming sportpark ’t Hanendarp uit handen van Rabobank medewerkers Rene Steunenberg hiervoor een cheque met dit erg mooie en welkome bedrag.