Op vrijdagmiddag 27 september stond er een echte meidenvoetbalmiddag gepland bij S.V. Vaassen, en wauw wat was dit geslaagd! Daarbij een grote dank aan de sponsoring van de Rabobank!

Onder leiding van (oud)voetbaldames werden er allereerst allerlei oefeningen gedaan. Voor sommige meiden was het helemaal nieuw om te voetballen, andere meiden hadden duidelijk al vaker de voetbal aangeraakt.

In een mega goede sfeer leerden ze van elkaar, zo ook later tijdens de quiz met allerlei vragen over (dames)voetbal. Vragen als ‘wie is de keepster van het Nederlands vrouwenelftal?’, ‘Hoe lang bestaat het damesvoetbal al bij S.V. Vaassen?’ en ‘Hoe lang is een voetbalveld?’ kwamen voorbij. Knap wat die meiden allemaal al wisten!

Uiteindelijk was er voor alle meiden een prijsje, die zij samen met hun goodie bag – gesponsord door de Rabobank – mee konden nemen naar huis als aandenken aan deze gezellige, sportieve middag. Natuurlijk wel nadat er nog een fanatiek partijtje was gespeeld en de meiden allemaal een patatje in de kantine hadden gegeten.

S.V. Vaassen heeft een rijke historie aan dames- en meisjesvoetbal en voor meiden die graag samen met andere meiden willen voetballen wordt daarom gekeken of er meiden teams gevormd kunnen worden.

De eerste training hiervoor zal plaatsvinden op dinsdag 8 oktober van 18.30 uur tot 19.30 uur. Meiden die mee zouden willen doen, zijn van harte welkom en kunnen zich opgeven via meiden@svvaassen.nl.