Een prachtige afsluiting van Carnaval, de pyjamaparty! Frank van Etten en De Alpenzusjes zorgde voor spetterende optredens. Ook het prinsenpaar had een spectaculaire act in petto.

Na drie dagen lang feesten was er toch nog genoeg energie over om ook de vierde en tevens de laatste avond knallend af te sluiten. Frank van Etten en De Alpenzusjes zorgde voor genoeg meezingers waardoor het publiek nog eenmaal flink los kon gaan.

Prins John I en Prinses Leonie hebben een geweldige verassingsact georganiseerd. Samen met het jeugd trio en de dansmariekes hebben zij de zaal flink op zijn kop gezet. O.a. Prins John die verkleed was als dansmarieke heeft alles uit de kast getrokken om zijn beste dansmoves te laten zien. Een hoop vrolijke gezichten op het podium.

Deze Carnaval had nooit plaats kunnen vinden als de Rossumdaerpers niet zo ontzettend veel mensen binnen de vereniging hadden die er dagenlang alles aan hebben gedaan om een mooi feest neer te zetten. Het bestuur, de dames bij de muntverkoop, beveiligers, de garderobe dames, mensen achter de bar, het team van licht en geluid, maar ook de Raad van 11 en het prinsenpaar. Daarmee zijn we vast nog een aantal toppers vergeten te benoemen maar dit geeft al weer hoe belangrijk deze mensen zijn!

Helaas, aan alles komt een eind, ook aan Carnaval 2020. Voorzitter van de vereniging Rob Hoppenbrouwer sloot de avond officieel af. Niet getreurd, op 13 februari 2012 begint het hele feest weer opnieuw!

 

Bekijk hier alvast een deel van de foto’s en een video: