Zondag 3 november speelt KCVO weer een thuiswedstrijd. Ze nemen het dan op tegen Diepenveen. Bij deze wedstrijd is Valentijn Sirre de pupil van de week.

Valentijn is 10 jaar en zit in groep 7 van basisschool de Violier. Gym en rekenen zijn zijn favoriete vakken op school. Ook buiten spelen vindt hij leuk, daar gaat hij veel voetballen met zijn vrienden Rick, Stan en Ferron. Trampoline springen is ook een hobby van hem, hij gaf aan veel en graag naar zo’n springpark te gaan. En alle trucjes kan hij al, zoals over de kop gaan en zo. Het kost hem geen moeite. Valentijn heeft 2 zussen. Hij is een grote liefhebber van patat, maar voor zuurkool moeten ze hem niet wakker maken, dat vindt hij vies.

Valentijn heeft de begin kneepjes van voetbal bij de WorldCup geleerd en is via de F-pupillen nu ingedeeld in JO11-2. Daar speelt hij in de spits, en niet onverdienstelijk. Hij scoort aan de lopende band. Hij is zelfs al een keer topscorer geweest. En een goede spits daar heeft de club KCVO er nooit genoeg van. In de JO11-2 wordt hij begeleidt door Dani en Duncan, dat zijn spelers van KCVO 1, dus dat gaat helemaal goed komen.

In Nederland is Feyenoord zijn favoriete club en in het buitenland is dat Barcelona. Hij is zelfs ook al een keer in Madrid geweest. Daar heeft hij het stadion bekeken. En daar speelt ook zijn favoriete speler, namelijk Luca Modric.

Op de vraag of hij al zenuwachtig is voor zondag, zegt hij dat niet te zijn. Hij is net als het hele interview, een koele kikker.

Zijn favoriete speler van KCVO vindt hij Rick Beekman, een echte aanvoerder. Hopelijk dat hij er een paar scoort, zodat Valentijn zijn voorspelling uit komt. Valentijn denkt namelijk dat KCVO met 4-2 gaan winnen.

Valentijn heel veel plezier!