Zondag 22 april 2018 is Stijn Klomp de pupil van de week bij de wedstrijd v.v. KCVO 1 tegen Heeten 1. Stijn is 9 jaar en zit in groep 6 van de Krugerstee. Ook Stijn is begonnen bij de WorldCup van KCVO.

Vandaar ging Stijn naar de F4, toen de F3 en toen de F1. Toen Stijn in de F1 werd ingedeeld, heeft hij 3 bekerwedstrijden gekeept. Dat vond Stijn zo geweldig dat hij na die wedstrijden toch weer terug ging naar de F3, want daar kon hij keepen en ook spelen. Dit seizoen speelt Stijn in de JO11-2, en je raadt het al, Stijn is daar keeper en doet dat heel goed.

Zijn favoriete club in Nederland? Dat zijn er 2: Ajax en Go Ahead Eagles. De speler die Stijn heel goed in Nederland vindt, dat is, hoe kan het anders een keeper, André Onana van Ajax.

Zijn favoriet club in buitenland is Atletico Madrid.

Dat is ook de club waar zijn favoriete inetrnationale speler speelt namelijk Griezmann. Maar direct daarna voegde Stijn er aan toe dat hij Cillissen ook geweldig vindt. Met zijn vader gaat hij ook 3 a 4 per jaar naar Go Ahead Eagles. Stijn is daar zelfs een keer met een speler van GAE het veld op gelopen.

Buiten het voetballen speelt hij veel met zijn vrienden bij de Krugerstee, waar ze ook veel voetballen en spelletjes doen. Maar ook een potje op de PS4 vind Stijn leuk.

Vandaag de wedstrijd KCVO tegen Heeten waarover hij na enig twijfel zegt dat KCVO met 2-1 gaan winnen. En zijn 2 favoriete spelers van KCVO, Andy Klomp (Is familie) en Melvin Balk, gaan scoren zegt hij.  Op de vraag of Stijn het spannend vindt, reageerde Stijn vrij direct “het is leuk en bijzonder om pupil van de week te zijn”. “Ik weet al wel wat er gaat gebeuren”, reageerde hij ook.

We zullen het allemaal zien Stijn

Heel veel plezier…