Foto: Bertus v/d Oosterkamp

Zaterdag 15 februari speelt VIOS 1 thuis tegen onze gasten van DSV’61 uit Doornspijk en hierbij is Job Buitenhuis de Pupil van de week. Job is 8 jaar en speelt als links achter  bij de JO9-2. Doordat er vriendjes van school en van de klas bij VIOS voetbalde is Job bij VIOS  terecht gekomen.

Tijdens de trainingen mag hij graag partijtje doen en tijdens de wedstrijden vind hij  het winnend afsluiten toch wel het leukst.

Job zit in groep 5 van basisschool de Violier. Naast het voetballen zit hij nog op Judo. Op de vraag wat zijn favoriete club is zegt Job Barcelona. De beste voetballer vind hij Messi, omdat hij erg goed en handig is met de bal.

De beste speler van VIOS 1 vind hij eigenlijk iedereen wel, anders speel je niet in VIOS 1. Hij is vanmiddag vooral trots om pupil van de week te zijn.

Hij voorspelt dat VIOS met een krappe 3-2 gaat winnen vanmiddag. Hopelijk heeft hij gelijk en blijft VIOS meedoen om de bovenste plaatsen. Na afloop wacht in ieder geval niet zijn favoriete eten, dat is sushi, maar patat op hem.

Heel veel plezier Job.

 

André Vogel.