Tijdens de eerste thuiswedstrijd van 2020 is Charly Berenschot de Pupil van de week. Deze eerste thuiswedstrijd is een echte gemeentelijke derby. KCVO treedt aan tegen SV Epe. De mooi derby wordt gespeelt op zaterdag 1 februari om 18.00 u.

Charly is 10 jaar en speelt bij KCVO in de JO11-4. Ze komt uit een heel voetballend gezin, waardoor het ook niet anders kan dan dat zij op voetbal zit. Haar vader speelt bij de veteranen en ook haar broer Randy en haar zus Sacha spelen voetbal. Haar grote neef Daley speelt zelf in KCVO 1. Dus het voetballen zit echt in haar bloed. Charly speelt in de spits net als haar neef.

Nadat ze de eerste stapjes had geleerd bij Vios is ze overgestapt naar KCVO. Via de F-pupillen is ze nu doorgegroeid naar de JO11-4. Daar krijgt ze trainingen van de voetbalschool en krijgt ze tips van de leiders Nico en Tom. Van de voetbalschool leert ze heel veel, geeft ze aan. De grote partijen vindt ze het leukst. Ze heeft ook al een aantal keer gescoord, en dat is natuurlijk het allerleukst.

Buiten het voetbal speelt ze veel met haar vriendinnen, Dide, Lyncy en Line van de basisschool de Sprenge. Charly zit in groep 7 van de Sprenge. Op school vindt ze gym het leukst omdat ze dan lekker veel mag en kan bewegen. Maar ook knutselen en tekenen vindt ze leuk.

Patat vindt ze heerlijk, maar rijst (wereldgerechten) dat mag wel overgeslagen worden, zegt ze. Dat vindt ze echt niet lekker. Haar grote voorbeeld in de voetbalwereld is Lieke Martens.

Ze hoopt dat KCVO wint met 2-1 en dat haar grote neef Daley 2x scoort. Ze vindt het pupil van de week zijn een beetje spannend, maar het gaat helemaal goed komen.

Heel veel plezier Charly Berenschot