Foto: Bertus v/d Oosterkamp

Zaterdag 7 maart speelt VIOS 1 thuis tegen onze gasten van Olympia’28 uit Hasselt en hierbij is Jasmijn Velthoen de Pupil van de week.

Jasmijn is 8 jaar en speelt op veel posities maar meestal achterin bij de JO-8. Ze heeft al een bijnaam nl “blok beton” Je komt moeilijk om haar heen. Omdat mijn oudere broer al op VIOS zat en met enthousiaste verhalen thuis kwam wilde ze ook graag voetballen. Tevens is haar vader leider van de JO-12 en jongere broertje zit bij mini’s  tijdens de trainingen mag zij graag partijtje spelen en op doel schieten en tijdens de wedstrijden vind zij een tweetjes te maken het leukst.

Jasmijn zit in groep 5 van basisschool de Violier. Naast het voetballen mag zij graag tekenen, knutselen, spelen met vrienden, Tik Tok en YouTube filmpjes kijken.

Op de vraag wat haar favoriete club is zegt Jasmijn Ajax en VIOS. De beste voetballer vind zij Matthijs de Ligt, jammer dat hij niet meer bij Ajax speelt. Opkomen en goeie steek passes geven kan hij goed.

De beste speler van VIOS 1 vind zij Joas Pol. Dit is de oom van Jens die bij haar in de klas zit . Scoren voor de aftrap op het grote veld, meelopen met het 1e het veld op lijkt haar het leukste deze middag.

Zij voorspelt dat VIOS met 2-1 gaat winnen vanmiddag. Hopelijk heeft zij gelijk en blijft VIOS meedoen om de bovenste plaatsen. Na afloop wacht in ieder geval patat op haar, wat overigens ook één van haar favoriete eten is.

Heel veel plezier Jasmijn.

André Vogel.