Het tweede deel van het voetbalseizoen gaat weer beginnen. Aanstaande zondag, 20 januari, speelt KCVO thuis tegen Heeten. Dit kun je wel en topper noemen in de onderste regionen van de 3e klasse.

Over een topper gesproken, dan is het wel Thijs Bonekamp, die het spits afbijt en de eerste pupil van de week in 2019 is.
Thijs is 10 jaar en speelt nu in de JO11-2. Hij speelt daar als mid/mid. Via de WorldCup en de F pupillen is hij in dit team terechtgekomen. En daar hij houdt hij zich prima staande.

Thijs zit op de Gerardus Majella in groep 6. Rekenen en gym vindt hij het leukste, maar buiten spelen met zijn vrienden vindt hij ook heel leuk.
Thijs is een sportieve jongen. Hij heeft 1 broertje Nout. Ook hij zit op voetbal, net zoals zijn vader, die jarenlang heeft gevoetbald.

Op de vraag wat hij wel of niet lust voor wat betreft eten antwoordde hij dat hij alles wel lust.
Zijn favoriete club in Nederland is Ajax met als topper Frenkie de Jong, ook een mid/mid. Ook Ronaldo vindt hij geweldig. En Juventus is zijn favoriete club in het buitenland, Italië is ook zijn favoriete vakantieland. Wat hij later wil worden, weet hij nog niet, maar veel plezier hebben is wel heel belangrijk.

Dat hij pupil van de week is vindt hij super leuk en hij heeft er veel zin in. Een favoriete speler van KCVO heeft hij nog niet, maar hij hoopt wel dat ze met 2-1 gaan winnen.

Wij wensen Thijs heel veel plezier en een hele leuke dag.