Enthousiaste vrijwilligers van Koppel-Swoe organiseren het hele jaar verschillende uitstapjes voor mensen vanaf 55 jaar uit de gemeente Epe. Voor de zomerperiode zijn er weer nieuwe uitstapjes georganiseerd. Normaliter kunnen de programmaboekjes worden afgehaald bij de verschillende steunpunten in de gemeente, maar aangezien deze locaties gesloten zijn vanwege het coronavirus wordt er een alternatief aangeboden.

 

Voordat het coronavirus Nederland bereikte hadden de vrijwilligers al een gevarieerd programma gemaakt met zomeruitstapjes. Deze uitstapjes zijn gepland van mei tot en met september. Gezien de laatste ontwikkelingen is besloten dat de uitstapjes in de maand mei en juni komen te vervallen. Er zal worden bekeken of deze uitjes later in het seizoen, onder voorbehoud, geboekt kunnen worden.

Inmiddels zijn de programmaboekjes verspreid bij diegene waarvan het adres in het bestand van de zomer- en winteruitjes staat. Op de website van Koppel-Swoe kan men een PDF bestand van het programmaboekje openen. Daarnaast is het ook mogelijk dat het boekje thuisbezorgd wordt. Er kan dan contact op worden genomen met het secretariaat van Koppel-Swoe.

Het eindetentje van het winterprogramma zou op 25 maart plaatsvinden. Vanwege het coronavirus is dit etentje verplaatst. Dit etentje vindt, zonder tegenbericht, plaats op donderdag 25 juni om 17.00 uur bij Partyboerderij Vossenberg in Epe. Men kan zich hiervoor nog aanmelden tot 12 juni.

Het Kulturhus in Epe is gesloten tot 1 juni. Men kan dus niet naar het Kulturhus komen om zich aan te melden voor één van de uitstapjes. Aanmelden kan telefonisch: 0575-676767, per e-mail: info@koppelswoe.nl of per post: Koppel-Swoe, t.a.v. opgave zomeruitjes, postbus 312, 8160 AH Epe.