Prins Bernhard Emst komt naar u toe deze zomer! 

door | jun 16, 2023 | Nieuws

De muzikanten van de Emster muziekvereniging sluiten het muzikale seizoen af met diverse optredens in de regio. Het harmonieorkest bijt de spits af met een optreden bij een woonzorglocatie, waarna ze op donderdagavond 29 juni a.s. te horen en te zien zijn op camping De Zandhegge aan de Langeweg 14 in Emst. Vanaf 19.30 uur kan ieder die het wil, zittend op het terras onder het genot van een hapje en drankje genieten van het harmonieorkest dat o.l.v. Jasper Esselink het publiek in Zuid-Amerikaanse en Oostenrijkse sferen zal brengen.

Op vrijdagavond 30 juni a.s. is het de beurt aan het opleidingsorkest: op vakantiepark De Jagerstee aan de Officiersweg 86 in Epe brengt dit orkest o.l.v. Arjan Eek vanaf 19.30 uur een leuk programma ten gehore. Op zaterdag 1 juli a.s. vindt ter afsluiting van het seizoen het jaarlijkse Zomermiddagconcert plaats. Hier treden dan niet alleen het harmonieorkest en het opleidingsorkest op, maar ook de allerjongsten van de Opmaat o.l.v. Dianca Stegeman.

Het Zomermiddagconcert vindt dit jaar plaats in het Gelders Kwartier in Emst. Op de parkeerplaats van huisartsenpraktijk Wiechers kunnen de bewoners en het publiek vanaf 16.00 uur genieten van een mooi en divers programma. Traditioneel zal er dan met een gezamenlijk nummer worden afgesloten waaraan alle muzikanten mee doen. Er zijn stoelen aanwezig, dus kom op tijd als u verzekerd wil zijn van een zitplaats. Bij slecht weer wordt het concert van 1 juli a.s. verplaatst naar de Hezebrink, houd hiervoor t.z.t. onze website en Facebookpagina in de gaten. Alle concerten zijn vrij toegankelijk voor iedereen! Kijk voor meer informatie op onze website www.prinsbernhardemst.nl.

Laat de zomer maar beginnen! 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: