VAASSEN – Op zaterdag 9 januari heeft een kleine afvaardiging van de Ondernemersvereniging Vaassen (OVV) persoonlijk de hoofdprijs, tweede prijs en derde prijs aan winnaars van de Vaassense Online Pubquiz uitgereikt.

Vaassen Actief was erbij voor het maken van een foto- en filmreportage

De Vaassense Online Pubquiz werd op zaterdag 19 december georganiseerd door de OVV als vervanger van een aantal evenementen en consumentenacties die vanwege corona niet door konden gaan, zoals de Sinterklaasintocht, de Walk&Wine en het Kerstevent in het centrum van Vaassen.

De quiz werd gewonnen door Team Niekamp met 548 punten. Zij wonnen een cheque van €250 die zij bij alle leden van de OVV kunnen besteden. De tweede prijs was voor Team Graveyards met 536 punten en de derde prijs was voor Team Stokers met 531 punten. Deze teams wonnen €50 tegoed dat bij horeca-leden van de OVV besteed kan worden.

De organisatie van de quiz en de OVV bedanken de honderden deelnemers voor hun enthousiasme en sportiviteit. Met jullie deelname hebben jullie lokale ondernemers in Vaassen gesteund. Bij alle andere winnaars worden de prijzen, in de vorm van cheques en bonnen, binnenkort via de brievenbus bezorgd. Omdat nagenoeg alle Vaassense horeca en winkeliers ook bezorgen, kunnen de cheques ook tijdens de lockdown besteed worden.