Op maandag 2 juli kwamen bij Gezinspark ‘t Smallert in Emst de prijswinnaars van de Hemelvaartsfietstocht van Emst Onderneemt bij elkaar. Onder het genot van een kopje koffie werd er nog even nagepraat over de fietstocht. Deze werd door iedereen als heel mooi ervaren al was het jammer dat de 35 km route ’s ochtends werd afgekeurd en niet verreden kon worden. De route van 25 kilometer liet de mooie omgeving van Emst en omstreken zien. Er verschenen een ondanks het natte weer ruim 180 fietsers aan de start. Emster ondernemers zorgden weer voor een goed gevulde prijzenpot.

Deelname aan de fietstocht was gratis. Onderweg moesten er een aantal vragen beantwoord worden. Deze konden ingeleverd worden met kans op een prijs. Halverwege de route was er een koffiestop bij Forellenkwekerij ’t Hol in Vaassen. Na afloop van de tocht werd er door Bar de Emsterie en Restaurant de Musketiers een kop koffie of limonade aangeboden wat door de deelnemers erg gewaardeerd werd.
©2018 Vaassen Actief
Emst Onderneemt dankt de sponsors voor de gulle bijdrage; de prijzenpot van maar liefst 10 prijzen was weer zo geregeld. Een extra bedankje is ook op z’n plek voor Bar de Emsterie en Restaurant De Musketiers; zij fungeren al jaren als start- en finishpunt van de Hemelvaartsfietstocht.

Winnaars: Gewonnen prijs:
W. Leusink cadeaubon Boeketterie de Anemoon
A. Stegeman cadeaubon Restaurant de Emsterie
H. Kamphuis cadeuabon Restaurant de Emsterie
Familie van den Berg boodschappentas Spar van Loo
Familie Scholten cadeaubon Heggies Speelschuur
Familie van den Braak cadeaubon Heggies Speelschuur
Gert Doornweerd cadeaubon Vos Fiscaal Advies
J.J. Marskamp droge worst van Vleesboerderij Veluws Land
Eelco Nijhof cadeaubon coachsessie Het Zeldenrijk
Gerrit Nijhof cadeaubon Burnside Cablepark