Dinsdag 29 oktober, het is al weer even geleden, maar de bezoekers van Bij Anne konden er niet om heen. Er stond een complete cameraploeg in de winkel.

Bij Anne was eerder al benaderd door het productie bedrijf Sense4media. En die naam zal niet gelijk bij iedereen iets zeggen. Maar zij produceren het programma Plezier & Passie, wat op RTL4 wordt uitgezonden. Dat programma is momenteel bezig het 12e seizoen.

Plezier & Passieis een weekend programma bij RTL4. In dat programma nemen ze de kijker mee naar de meest inspirerende plekken in binnen- en buitenland. Één daarvan is deze keer dus Bij Anne. Een winkel met veel leuke woonaccessoires en cadeautjes die je vaak niet aantreft in andere winkels. En als je in je woning een bepaalde sfeer wilt creëren zoals, landelijk, stoer of romantisch kan hier daarvoor goed terecht. Voor iedereen is er wel iets te vinden. De meeste inwoners van Vaassen zullen Bij Anne vast al kennen,

Bij Anne vonden ze het ontzettend leuk om aan dit programma mee te mogen doen. De opnames duurden maar liefst 5 uur. Waarvan slechts een klein deel terug te zien zal zijn in deze tv uitzending.

Het programma Plezier en Passie kan je komende zondag, 29 december zien om 16.00 uur bij RTL4. En op zaterdag 4 januari is de herhaling om 15:30 op dezelfde zender.

Foto’s: Bij Anne