Planning popquizzen Achterin de Platenkast bekend

door | sep 1, 2023 | Nieuws

Achterin de Platenkast heeft hun planning voor het najaar van 2023 gepresenteerd. Een van de popquizzen die op het programma staat is een unieke XXL-editie in De Wieken, ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van De Koekoek op zondag 19 november 2023. Een quiz waarbij flink wordt uitgepakt met extra grote prijzen. Verder zijn er voor deze quiz ook VIP-plaatsen te winnen.

Het seizoen wordt echter afgetrapt op zondag 10 september met een uitverkochte popquiz in Cafetaria Eureka in Epe. Vervolgens doen zij Wapenveld aan met de Tapperij Teun Popquiz en organiseren zij opnieuw een 90’s en 00’s muziekquiz in Blue Sky in Emst. Ook de eerste van 2024 is al bekend: op zondag 28 januari 2024 in Kulturhus Epe.

De inschrijving voor de quizzen is inmiddels geopend. Teams bestaan uit maximaal 5 personen en deelname is bij de meeste quizzen gratis. Alleen voor de popquiz in Kulturhus Epe bedraagt de entree € 10 per team. Ga voor meer informatie óf om je direct in te schrijven naar www.achterindeplatenkast.com. Je kunt Achterin de Platenkast ook een berichtje sturen via Facebook, Instagram of X (Twitter).

Over Achterin de Platenkast
Begonnen als een blog in januari 2015 is Achterin de Platenkast uitgegroeid tot een community die inmiddels gevolgd wordt door zo’n 700 muziekliefhebbers op Facebook, Twitter en Instagram. Je kunt er meedoen met de doordeweekse quiz Raad het Plaatje, jouw vergeten platen delen, de blogs volgen en de vele verschillende rubriekjes lezen.

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: