Pinksterweekend en Fishing &Tasting bij ’t Smallert

door | mei 26, 2023 | Nieuws

Team ’t Smallert meldt het volgende..

 

Hallo,

Vrij last-minute is vijver 3 afgehuurd voor morgenvroeg. Wilden we je toch even laten weten. Morgenmiddag is vijver 1 verhuurd en maandag is vijver 3 in de ochtend afgehuurd. Verder zijn alle vijvers het hele Pinksterweekend beschikbaar. En ja, we zijn Pinkstermaandag ook geopend! Wist je dat je op onze site altijd kunt terugvinden of er vijvers verhuurd zijn? Klik daarvoor op https://www.smallert.nl/vacatures

Fishing &Tasting.

Na het succes van voorgaande jaren is het zaterdag 10 juni weer tijd voor Fishing &Tasting. Een superleuke avond met op het programma vissen en bbq-hapjes eten. Wie wil dat nou niet?! Het programma duurt van 18.00 tot ongeveer 21.00 uur, daarna is er een na borrel bij het kampvuur.

Onder het genot van slow-barbecue-hapjes ga je een avondje vissen op ’t Smallert. Je kunt forelvissen op vijver 3 of catch&release vissen op vijver 4. Daar zwemmen karpers, steuren en meervallen. De hapjes worden op de Smallertsmoker bereid, er staat een grote koeler klaar met een verscheidenheid aan drankjes. De vuurkorven branden en ondertussen sta je gezellig met je vader, je vriendin, je voetbalelftal, je collega’s of je vrienden te vissen. Het belooft een superleuke, stoere, smakelijke buitenavond te worden!

Niet alleen leuk om zelf heen te gaan maar hoe tof is het om zoiets voor bijvoorbeeld voor vaderdag, moederdag of je verjaardag cadeau te krijgen?

Schrijf je snel in voor deze unieke avond! Dat kan via info@smallert.nl.

De kosten zijn € 35 per persoon incl. 4 drankjes, barbecuehapjes, vissen met bijbehorend materiaal, een visgids aan de vijver en een hoop Veluwse gezelligheid!

Kom je met een groep van 20 personen of meer? Dan kun je ervoor kiezen om vijver 1 of 2 exclusief voor je eigen groep te reserveren. Mail ons voor meer informatie hierover: info@smallert.nl

Personeel gezocht!

We zijn weer op zoek naar een aantal vakantiemedewerkers. Ben of ken jij iemand waarvan je denkt dat hij of zij prima op ’t Smallert zou kunnen werken? Laat het ons weten! Voor meer info over de vacatures klik je hier.

Graag tot snel, groeten Team Smallert.

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: