Op woensdag 17 maart was het ‘groen’ genieten voor de peuters van de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf De Kleine KOM. Op deze dag werd aandacht geschonken aan alles rondom bomen en groen. Doordat het buitenterrein bij De Kleine KOM net in een nieuw jasje is gestoken, was dit extra feestelijk. De peuters kunnen nu extra genieten van een groene buitenspeelplek met natuurlijke speelmaterialen. In de tuin was nog ruimte voor een boom. Wethouder Visser van de gemeente Epe kwam de peuters assisteren bij het planten van een appelboom.

Bij de locatie in Epe is de buitenruimte net volledig aangepast. Peuters kunnen hier veilig spelen, bewegen en beleven in een groene omgeving. In de tuin was nog ruimte voor een appelboom. Voor wethouder Visser was dit een mooi moment om ‘zijn groene armen uit de mouwen te steken’ en de peuters te helpen bij het poten van deze fruitboom. Uiteraard hopen de peuters dat ze hier eind van deze zomer al de eerste appels van kunnen eten. Maar daar had wethouder Visser zo z’n twijfels over. Verder op deze dag werden er door de kinderen nog meer leuke activiteiten gedaan zoals een heus ‘blotevoetenpad’. KOM’s Natuurfeestje werd feestelijk afgesloten. Alle kinderen gingen naar huis met een lekkere appel.

KOM Kinderopvang organiseert jaarlijks feestelijke momenten waarbij gezondheid, beleving, beweging en onze natuur centraal staan. Dit keer was het KOM’s Natuurfeest waaraan op iedere peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en BSO van KOM Kinderopvang aandacht werd geschonken. In zowel Wapenveld, Heerde, Vaasen en Epe. Het idee was gebaseerd op de landelijke nationale boomfeestdag die vanwege corona werd verschoven naar een later moment in 2021. Meer informatie over KOM Kinderopvang kunt u nalezen op www.komkinderopvang.nl.