Persbericht kinderrolstoel in diverse maten in de uitleen.   

door | feb 11, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Noviteit: kinderrolstoel in diverse maten.

Het is belangrijk dat een hulpmiddel op maat wordt geleverd en passend is als voorziening

Dit geldt voor jong en oud, volwassenen en kinderen. Daarnaast is een goed advies over het gebruik van een hulpmiddel van essentieel belang.

Zorgwinkel Epe gaat echter nog een stap verder. Een voorbeeld hiervan is een kinderrolstoel in diverse maten. Kinderen groeien en niet elk kind past in een standaard kinderrolstoel.

Als uw kind een been breekt of een operatie moet ondergaan is dat al erg genoeg. Als ouder wil je dat je kind de juiste zorg ontvangt. Dat geldt ook voor hulpmiddelen. Zorgwinkel Epe heeft daarom diverse maten kinderrolstoelen in haar assortiment opgenomen

Naast de kleur van het eventuele gips is een passende rolstoel in een kekke kleur in ieder geval een ‘ ‘kleine pleister op de wond’

Gekwalificeerde medewerkers, ontzorgen en contracten met alle zorgverzekeraars.

Zorgwinkel Epe werkt met gecertificeerde leveranciers, zorgverleners en paramedici, zodat mensen altijd het juiste hulpmiddel geleverd krijgen en op de persoonlijke behoefte aangepast.

Met alle zorgverzekeraars zijn contracten afgesloten, zodat mensen snel en adequaat het hulpmiddel geleverd krijgen. Geen administratieve rompslomp met uw zorgverzekeraar. Zorgwinkel Epe neemt deze uit handen.

Een hulpmiddel is een belangrijke ondersteuning voor mensen. Het biedt onafhankelijkheid, veiligheid en kwaliteit van leven.

Zorgwinkel staat voor kwaliteit, kennis en ervaring in combinatie met op en top klantvriendelijkheid.

Zorgwinkel Epe, Beekstraat 15-17, 8162 HA Epe, Tel: 0578-767077, appen kan ook op 06-4002 24 84.

www.zorgwinkelepe.nl, info@zorgwinkelepe.nl

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: